Nordsjællands Politi: Nyt fra Ålsgårde - fredag den 1. maj

dato

Ålsgårde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ålsgårde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel i frakendelsestid, Ålsgårde

Klokken 08.45 blev en 43-årig mandlig bilist fra Vejby standset og kontrolleret på Nordre Strandvej. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom han var blevet frakendt kørekortet og stadig befandt sig i frakendelsestiden.  Da dette var tredje gang, at manden kørte bil i frakendelsestiden, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

Kørsel uden førerret, Ålsgårde

Klokken 09.41 var det så en 67-årig mandlig bilist fra Søborg, der valgte at køre i bil i Ålsgårde, selvom han ikke måtte. En patrulje traf ham bag rattet på en bil på Krogebakke, selvom han ikke havde førerret, og han blev derfor sigtet for forholdet.

 

Indbrud, Værløse

Klokken 12.51 blev et indbrud i bebyggelsen på Skovgårds Allé anmeldt. En 83-årig kvindelig beboer kontaktede sin nabo og fortalte, at der en halv times tid forinden havde været en person, muligvis to, forbi hendes adresse, hvor de havde talt om corona og vist hende ind i hendes egen stue. Efter de igen havde forladt den 83-åriges bolig, opdagede kvinden, at der manglede 8.000 kroner i kontanter fra hjemmet.

 

Loven om euforiserende stoffer, Kongens Lyngby

Klokken 13.45 blev en 19-årig mand fra Kongens Lyngby visiteret i cykelkælderen under Lyngby Station visiteret, idet han sad og røg en joint. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for forholdet.

 

Færdselsuheld, Allerød

I krydset ved Nymøllevej og Rådhusvej skete der klokken 16.43 et færdselsuheld. Part 1, en 47-årig kvindelig bilist fra Allerød, kørte ad Nymøllevej i nordlig retning og i forbindelse med et venstresving i krydset påkørte part 2, en 45-årig mandlig bilist fra Allerød, som kom kørende ad Nymøllevej i sydlig retning.

En 9-årig dreng, som var passager i den ene bil, blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet. 

 

Uro ved kirke, Skibby

Det blev klokken 18.07 anmeldt, at en gruppe unge mennesker befandt sig ved Selsø Kirke, og at de muligvis var ved at brænde noget af. En patrulje kørte til stedet, hvor noget fyrværkeri blev slukket. Nogle få unge blev truffet i området, men de kunne dog ikke med sikkerhed knyttes til hændelsen. En af de antrufne, en 28-årig mand fra Skibby, blev dog fundet i besiddelse af en mindre mængde amfetamin, hvilket han blev sigtet for. 

 

Uro ved børnehave, Skibby

Klokken 18.11 blev det anmeldt, at nogle unge mænd skabte uro ved en børnehave på Saltsøvej, og at de muligvis smadrede nogle ting på stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf otte unge mænd, som de fik en snak med. Der var ikke umiddelbart noget, der tydede på, at noget på stedet skulle være blevet ødelagt.

 

Eftersættelse og færdselsuheld, Humlebæk

En bilist ville klokken 18.20 ikke standse, da en patrulje i København forsøgte at rette henvendelse til ham, og han kørte derefter ad Helsingørmotorvejen i nordgående retning, hvor flere patruljer satte efter ham. I forbindelse med eftersættelsen skete der et færdselsuheld, som resulterede i, at den eftersatte bil landede på taget mellem afkørslerne til Nivå og Humlebæk.

Føreren af bilen, en 33-årig mand fra Kokkedal, blev anholdt og sigtet på baggrund af en formodning om narkokørsel, ligesom han også blev sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Han blev efterfølgende transporteret til hospitalet for behandling af sine skader, hvor der ligeledes blev udtaget en blodprøve for at fastslå hans eventuelle grad af påvirkning.

 

Færdselsuheld, Gentofte

På Lyngbygårdsvej skete der klokken 19.50 et færdselsuheld, da en 20-årig mandlig bilist fra Rødovre og en 47-årig kvindelig bilist fra København påkørte hinanden ved et vognbaneskift. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev alligevel sendt til stedet for at tjekke parterne. 

 

Færdselsuheld, Jægerspris

På Færgelundsvej forulykkede en bil klokken 20.13 efter kørsel med høj fart. Tre unge mennesker blev set flygte fra stedet og ind i den nærliggende skov. Patruljer med hund kørte til stedet, hvor de efter afsøgning fandt to unge kvinder, en 19-årig fra Albertslund og en 20-årig fra Frederikssund, samt en 20-årig mand fra Skibby, som kunne sættes i forbindelse med uheldet. 

 

Sigtet for hærværk, Kgs. Lyngby

Klokken 21.10 blev det anmeldt, at to personer befandt sig i krydset ved Sorgenfrigårdsvej og Lundtoftevej, og at den ene var i gang med at male graffiti på en bæk og nogle skilte på stedet. En patrulje kørte til stedet, hvor de udfandt to unge mænd, som svarede til beskrivelsen i anmeldelsen. Den ene af dem, en 18-årig fra Virum, blev sigtet for hærværk.

 

Havde hash på sig, Frederikssund

En patrulje traf klokken 21.40 en 19-årig mand fra Frederikssund i parkeringshuset på Nygade, Her blev han ved visitation fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket patruljen sigtede ham for.

 

Forsøg på indbrud i kontorbygning, Værløse

Det blev klokken 01.19 anmeldt, at der formentlig var et indbrud i øjeblikket i en kontorbygning på Kirke Værløsevej. En patrulje kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at en branddør var forsøgt opbrudt, formentlig med et koben. Der var dog ikke sket indstigning på stedet, og det var ikke muligt at udfinde nogen personer i området, som kunne knyttes til forholdet.

 

Færdselsuheld, Hornbæk

Klokken 06.15 kørte to biler sammen på Hornbækvej i krydset ved Esrumvej. Grundet bilernes placering i krydset var det nødvendigt i en periode at regulere trafikken, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade. 

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 30. april - 1. maj 2020

Kilde: Nordsjællands Politi