30. november 2021 | CORONA UPDATE

Profilbillede

Nyheden er fra Borsholm Håndbold


Som alle andre steder oplever vi at smitten stiger i vores område og i vores klub. Derfor følger vi de anbefalinger som DHF i samarbejde med DGI oplyser:

Foreningsaktiviteter, træning, kampe, turneringsaktiviteter, stævner mv. kan fortsat gennemføres med øget fokus på smitteforebyggende foranstaltninger, herunder:


  • Opfordring til, at alle møder op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.


  • Opfordring til så vidt muligt at afholde aktiviteter inden for mindre og faste grupper/hold, hvor dette kan gøres som en naturlig del af aktiviteten.


  • Opfordring til så vidt muligt at aflevere børn udendørs. Forældre og andre voksne opfordres endvidere til at holde afstand. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.


Ved kampe i Borsholm Håndbold (Nordkysthallen)


  • Udehold bedes møde omklædte til kamp og følge anvisninger for placeringer i hallen både for tilskuere og spillere. Det vil prmært være de to sektioner på den side af hallen der har Måltavlen/uret. Tag fat i hallens Corona Guide (i gule veste).


  • Hjemmehold bedes møde omklædte til kamp og generelt holde sig til den side hvor dommerbordet er - både spillere og tilskuere.


  • I tilfælde af afbud på dagen til kampe (på grund af Corona) kan klubbens formand kontaktes på 2763 3545 (Tinie Tarp)Ved selv milde symptomer anbefaler vi at man bliver hjemme fra både kamp og træning.


//Borsholm Håndbold

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Borsholm Håndbold.
Kilde: Borsholm Håndbold