Medarbejder søges til skøn 16-årig dreng i Ålsgårde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du fire timer hver anden weekend, som du vil bruge til at støtte en ung dreng? Så er det måske dig, vi søger!

Drengen bor i Ålsgårde sammen med sin familie. Han elsker heste, en tur på legepladsen, og er generelt en glad og kærlig dreng med godt humør. Han har nedsat funktionsevne, hvilket betyder, at han ikke er aldersvarende, men på det fysiske plan har han ingen udfordringer.

Tværtimod er han en dreng med højt energiniveau, og der ønskes en hjælper, der kan matche hans gode energi. Drengen har et begrænset sprog og kommunikerer ved lyde, mimik, tegn og kropssprog. Dette betyder, at du skal være tålmodig og opmærksom i kommunikationen med ham.

Drengen fungerer bedst i strukturerede rammer, faste rutiner, gentagelser og folk, han kender. Vi søger derfor dig, der kan skabe ro og tilføje gode oplevelser til drengens weekender, så han kan nyde dem til fulde.

Grundet drengens fysiske tilstand har han kun brug for lettere personlig pleje.

Arbejdstid: 
4 timer hver anden weekend, enten lørdag eller søndag.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos.
Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen. Begge på telefon 36 34 79 00. Tryk 5 og herefter 1. 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942740

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet