Nordsjællands Politi: Nyt fra Ålsgårde - fredag den 24. april

dato

Ålsgårde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ålsgårde er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk på varebiler, Skibby

Mellem onsdag klokken 17.30 og torsdag klokken 07.30 blev to varebiler på Sikavej udsat for hærværk, idet de begge blev påført spraymaling. Den ene fik malet en buet streg fra for- til baglygte, mens den anden blev male på bagklappen samt på bagruden.

Færdselsuheld, Holte

Klokken 07.55 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning ved afkørsel 13. En 71-årig kvindelig bilist fra Hørsholm kørte på tilkørselsrampen, da en bil foran kørte ud foran en 44-årig mandlig lastbilschauffør fra Lundby, som kørte i inderste vognbane. Lastbilschaufføren bremsede hårdt op og trak ud mod højre på tilkørselsbanen, hvilket resulterede i et sammenstød med den 71-årige kvindelige bilist, som befandt sig i lastbilschaufførens blinde vinkel.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet. Oprydningsarbejdet medførte i en periode, at alle spor på stedet måtte afspærres.

Vejvrede og vold, Stenløse

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 08.15, blev en 56-årig mandlig bilist fra Jyllinge kort forinden overhalet af en sort BMW med høj hastighed på Frederikssundsvej. Da den 56-årige ved Veksø-krydset holdt for rødt nær den sorte bil, tog han kontakt til føreren for at påtale hans kørsel. Dette resulterede i, at den 56-årige fik et slag i ansigtet og fik beskadiget sine briller. Føreren af den sorte bil kørte herefter fra stedet.

På baggrund af vidneforklaringer blev den formodede gerningsmand efterfølgende udfundet, og en patrulje kørte til den 44-årige mands adresse i Stenløse, hvor han blev sigtet for vold.

Mistænkeligt forhold, Virum

Klokken 10.06 blev det anmeldt, at en engelsktalende mand netop havde tilbudt en 48-årig mandlig beboer på Kongevejen at udføre havearbejde for ham. Det afslog beboeren, hvorefter manden sammen med flere andre personer kørte fra stedet i bil. Beboeren fandt henvendelsen noget mistænkelig og ringede derfor og anmeldte forholdet. 

En patrulje kørte til stedet, hvor to udenlandske mænd på henholdsvis 22 og 26 år svarende til vidnets beskrivelse blev udfundet. De blev begge anholdt og sigtet for overtrædelse af markedsføringsloven.

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 12.12 blev en 33-årig mand fra Vejby tilbageholdt i Outletland, idet han havde stjålet indholdet i en fyldt indkøbsvogn med blandt andet børnetøj i. Da det ikke var muligt med sikkerhed at fastslå mandens identitet grundet manglende ID, kørte en patrulje til stedet, hvor de sigtede den 33-årige for butikstyveri.

Færdselsuheld, Skodsborg

Der skete klokken 13.58 et færdselsuheld, da en 23-årig mandlig motorcyklist foretog en overhaling af flere biler, som holdt stille på Skodsborg Strandvej. En af bilisterne, en 35-årig kvinde fra Kokkedal, blinkede samtidig til venstre og foretog et venstresving, da der blev frit i modsatte vognbane, hvorved motorcyklisten påkørte bilisten på venstre side. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men motorcyklisten blev med ambulance kørt til tjek på hospitalet. Grundet de materielle skader måtte begge vognbaner en overgang spærres, indtil oprydningsarbejdet var færdiggjort.

Færdselsuheld, Humlebæk

På Helsingørmotorvejen i nordgående retning skete der klokken 14.32 et færdselsuheld, da part 1, en 51-årig kvindelig bilist fra Espergærde, kørte bag part 2, en 40-årig mandlig bilist fra Ålsgårde. Idet part 1 skulle foretage en forbikørsel af part 2, ramte hun traileren bag part 2’s bil, således at den skred ud i overhalingsbanen og tabte sit gods ud over vejen. 

Grundet godset på vejen måtte den ene vognbane en overgang afspærres, mens en kranvogn kørte til stedet med henblik på oprydning. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

Anmeldelse om bål ved daginstitution, Kokkedal

Klokken 15.23 indløb der anmeldelse om, at fire unge mænd havde tændt bål ved en daginstitution på Broengen, og at der blev hældt sprit på bålet. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en mindre gruppe unge, som grillede mad. Patruljen fik en snak med de unge samt vurderede, at bålet ikke umiddelbart var til fare for omgivelserne. 

 

Færdselsuheld, Ølstykke

Klokken 19.02 blev det anmeldt, at en 25-årig kvindelig knallertfører fra Ølstykke var blevet påkørt på parkeringspladsen ved Stengårdsskolen af en personbil ført af en 18-årig mand fra Ølstykke. 

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at den 25-årige kvinde umiddelbart var sluppet fra færdselsuheldet med lidt ondt i nakken. Den 18-årige mand kan muligvis se frem til en sigtelse efter færdselslovens bestemmelser.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 20.43 anmeldte personalet fra Q8, at en mand havde været inde for at købe to pakker cigaretter og en lighter, og at han nu sad ude foran butikken og nægtede at betale. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 55-årig mand fra Skævinge blev truffet og sigtet for butikstyveri. 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Snekkersten

Klokken 20.45 var en patrulje et smut forbi Snekkersten Skole med en narkohund. Hunden markerede på en taske tilhørende en 22-årig mand fra København, og i tasken blev der fundet en mindre mængde skunk, hvorfor den 22-årige blev sigtet for forholdet.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

En patrulje var kort efter ligeledes forbi Skolen ved Kongevejen/Skolen i Bymidten med en narkohund. Her blev en 15-årig dreng fra Helsingør og en 15-årig pige fra Helsingør truffet, mens de var i færd med at svine med affald samt lege med ild ved et bord. På drengen blev der desuden fundet en mindre mængde hash.

Forældrene til de to blev kontaktet, de to unge mennesker fik lov til at rydde deres rod op, inden de blev bortvist fra stedet, og drengen fik en sigtelse for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Indbrud, Kongens Lyngby

Klokken 21.15 anmeldte en søn på vegne af sin 93-årige mor, at hun imellem klokken 15.00 og 15.30 havde haft indbrud i sit hjem i Lundtofteparken.

En kvinde havde ringet på ved den 93-åriges opgang og påstået, at hun kom fra Glostrup Hospital. Den 93-årige lukkede kvinden ind i opgangen, hvorefter den fremmede kvinde kom op til den 93-åriges lejlighed iført en hvid kittel. Derudover stod den fremmede kvinde med en vatpind og sprit. Hun oplyste til den 93-årige, at hun skulle tage nogle prøver og bad hende sætte sig i køkkenet, hvorefter den fremmede kvinde tog prøver med vatpinden, imens hun talte meget om coronavirussen. 

Pludselig sagde den fremmede kvinde, at hun lige skulle ned i bilen og hente maske og handsker, hvorefter hun forsvandt og ikke kom retur. 

Først senere opdagede den 93-årige, at der fra hjemmet nu manglede både smykker og penge.

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Klokken 21.51 blev en 19-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret ved McDonald’s. Han fik i den forbindelse narkometeret til at slå ud for cannabis, hvorfor han blev sigtet for forholdet. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Det samme gjorde sig gældende klokken 23.51, hvor en 20-årig mand fra Hobro ligeledes blev sigtet for at have kørt bil til McDonald’s, selvom narkometeret viste, han var påvirket af cannabis. Også her skal en blodprøve fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

En passager i den 20-åriges bil, en 21-årig mand fra Hillerød, blev ligeledes fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for dette.

Vold, Espergærde

Klokken 23.06 blev det anmeldt, at en større gruppe unge mennesker havde forsamlet sig ved havnen i Espergærde, og at der blev spillet meget høj musik.

Inden politiet nåede frem for at regulere forholdet, tikkede der en ny anmeldelse ind om, at en ung mand fra lokalområdet var blevet udsat for vold af nogle andre unge mænd, og at førstnævnte unge mand nu blødte fra næsen, mens de formodede gerningsmand var cyklet fra stedet.

Ved politiets ankomst blev der optaget rapport om forholdet, der er blevet registreret som en voldssag.

Spirituskørsel, Hillerød

Klokken 03.13 blev en 60-årig mandlig bilist fra Melby standset og kontrolleret på Herredsvejen ved Nordhøjvej. Den 60-årige fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Gadeuorden, Gentofte

Klokken 03.38 blev det anmeldt fra en borger boende tæt på Bakkegårdsskolen, at der var samlet en del unge mennesker ved en p-plads på Bakkegårdsskolen, og at de spillede meget høj musik.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor forholdet blev reguleret.

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt 23.-24. april 2020

Kilde: Nordsjællands Politi