OK-Fonden Hornbækhave søger SSH og ansvarshavende SSA til aftenvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du interesseret i jobbet? Så send en SMS med teksten ”Job 5270” til 30 94 94 04 – så vender vi tilbage til dig. Det er ikke nødvendigt, at du sender en almindelig ansøgning til os.


”Livet skal leves – hele livet”

Plejehjemmet Hornbækhave er en del af OK-Fonden – en non-profit omsorgsorganisation, som arbejder for, at mennesker kan forfølge deres drømme og leve livet – hele livet. 

På Hornbækhave ønsker vi at skabe en oplevelsesrig hverdag for vores beboere, og vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov, ressourcer og ønsker. Samtidig har vi altid fokus på vores kerneopgave, som er at sikre kvalitet og værdighed i beboernes liv. 

Vi har det nyeste inden for velfærdsteknologi bl.a. demensring, automatisk lystænding, elektronisk faldregistrering, skylletørretoiletter og meget mere. Derudover er der tilknyttet tandpleje, frisør, fodpleje, spa og sansestue til vores hjem.


Hornbækhave som arbejdsplads

Som medarbejder på Hornbækhave vil du få mulighed for at udvikle og gøre brug af din faglighed i tæt samarbejde med ambitiøse og kompetente kollegaer. 

Kompleksiteten i vores arbejde er stigende, og der er mulighed for faglig udvikling både gennem formelle kurser og uddannelse samt internt via vidensdeling, supervision og refleksion. Samtidig gør vi vores bedste for at skabe en hverdag og et arbejdsliv med plads til grin og meningsfuldt samvær med både hinanden og beboerne. 


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Christina Ekstrand-Olsen på tlf. 30 94 94 04 eller via e-mail ceo04@ok-fonden.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venlig hilsen 

Dine kommende kollegaer på Hornbækhave

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hornbækhave, Halfdan Rasmussens Vej, 3100 Hornbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ok-fonden-v2.career.emply.com/ad/ok-fonden-hornbaekhave-soger-ssh-og-ansvarshavende-ssa-til-aftenvagt/54myfx/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848098

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet