Pædagog søges til barselsvikariat i Børnehuset Ålsgårde

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehuset Ålsgårde søger uddannet pædagog i barselsvikariat 30-32 timer

Vi er et lille hyggeligt børnehus beliggende nær skov og strand i Ålsgårde i Helsingør Kommune. Børnehuset Ålsgårde er en aldersintegreret institution normeret til 68 børn i alderen 0-6 år. Vi er fordelt på henholdsvis 2 børnehavestuer og 2 vuggestuestuer.

Vi er ca. 20 personaler, som har et tæt samarbejde præget af glæde, trivsel, engagement, fastholdelse af personale og faglig udvikling. Vi ser vores institution som et hus, hvor vi alle har ansvar for at alle børn og voksne trives. Børn og voksne er tilknyttet stuer, men afdelingsvist har vi også åbne døre og arbejder som en samlet gruppe. Vi er fleksible, åbne og ærlige i vores samarbejde.

Vi prioriterer børnenes leg højt, og mener at legen har en afgørende betydning for børns trivsel og udvikling. Ligeledes har vi stort fokus på at skabe en hverdag, hvor alle børn føler sig som en del af et betydningsfuldt fællesskab og, hvor der er tid og ro til nærvær med børn i mindre grupper. Et barn der ikke kan lege og ikke har venner, er et ensomt barn.

Vi følger børnenes spor, og samarbejder tæt om at skabe rammer, som hele tiden modsvarer den aktuelle børnegruppes behov. For nuværende har vi fx flere børn med diagnoser men også børn, som generelt bare har svært ved at hengive sig i leg, og er udfordret på uro. Derfor har vi - for en tid - aflyst stort set alle forud planlagte aktiviteter. Derved har vi skabt ro og overskud til, at vi kan dedikere os til nærvær og leg med børnene. At gribe det, der giver mening i nuet, bygge videre på det og skabe stunder med fokus på relationsdannelse og udvikling af legekompetencer. Samtidig ro for det enkelte barn til at ”erobre verden”, med de forudsætninger hvert enkelt barn har.

Vi går aldrig i stå i vores måde at arbejde på pædagogisk. Vi insisterer hele tiden på at skabe rammer, som modsvarer en omskiftelig børnegruppes behov. Derfor har vi også en høj grad af refleksion og fagligt fokus, så vi hele tiden dygtiggør os.

Vi bestræber os hver dag på at møde børn og forældre ligeværdigt, og arbejder kontinuerligt på at udvikle et samarbejde, hvis fokus er at understøtte børnenes læring, trivsel og udvikling. Vi har et udvidet samarbejde med flere familier, hvor vi går tættere ind i forældreskabet, for bedre at støtte op om børnenes trivsel og udvikling.

Vi søger en kollega:

  • Der er glad for sit arbejde, og har let til smil.
  • Der reflekterer over egen praksis, og har en anerkendende og samarbejdende tilgang til både børn, forældre og kolleger.
  • Der forstår at arbejde i en organisk organisation med høj grad af selv-og medbestemmelse, men samtidig i et forpligtende fællesskab med tætte kolleger.
  • Som er fleksibel og tager medansvar for at hverdagen hænger sammen – både organisatorisk, strukturelt og i den pædagogiske planlægning.
  • Der er interesseret i at udvikle sig fagligt, og som er åben, ærlig og bidragende i samarbejdet med kolleger.
  • Som har lyst til at lege med børnene, og målrettet bruge en legepædagogisk tilgang som et redskab til at støtte op om børnenes generelle udvikling og trivsel.

På vores hjemme side www.aalsgaarde.helsingor.dk kan du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi forventer, at du, inden du søger stillingen, har læst vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist: 7. dec. 2023

For yderligere oplysninger kontakt:
Leder: Pia Lykke Johansson
Tlf.: 4928 4319 eller 4928 4305

Ansøgning modtages kun via online indsendelse

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Ålsgårde, Orøvej, 3140 Ålsgårde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947451

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet