Pædagogmedhjælper 37 timer til vuggestueafdeling søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lille hyggelig børnehus i Ålsgårde søger pr. 1. december en medhjælper til vores vuggestueafdeling

Vi er et lille hyggeligt børnehus beliggende nær skov og strand i Ålsgårde i Helsingør Kommune. Børnehuset Ålsgårde er en aldersintegreret institution normeret til 68 børn i alderen 0-6 år. Vi er fordelt på henholdsvis 2 børnehavestuer og 2 vuggestuestuer.
Vi søger en medhjælper i en tidsbegrænset stilling frem til og med april måned 2024. Det er muligt at ansættelsen efterfølgende kan blive fast.

Vi er 20 personaler, som har et tæt samarbejde præget af glæde, omsorg, engagement og faglig udvikling. Vi ser vores institution som et hus, hvor vi alle har ansvar for at alle børn og voksne trives, og selvom børn og voksne er tilknyttet stuer, har vi afdelingsvist åbne døre og arbejder som en samlet gruppe, der hjælper hinanden. Vi har høj trivsel, er åbne, fleksible og ærlige i vores samarbejde.

Vi prioriterer børnenes leg højt, og mener at legen har en afgørende betydning for børnenes trivsel og udvikling. Vi leger med børnene, og vi bruger ofte legen som et redskab til at hjælpe børnene på vej i deres generelle udvikling. Ligeledes har vi stort fokus på det relationelle og forsøger at skabe en hverdag, hvor alle børn føler sig som en del af et betydningsfuldt fællesskab. Vi arbejder med inddragelse af børnene, og mener derfor, at der ligger et stort pædagogisk potentiale i hverdagsrutinerne.

Vi søger en kollega:

  • Der er glad for sit arbejde, har let til smil, er åben og ærlig.
  • Der reflekterer over egen praksis, og har en anerkendende og samarbejdende tilgang til både børn, forældre og kolleger.
  • Som er fleksibel og tager medansvar for at hverdagen hænger sammen.
  • Der er interesseret i at lære nyt og har lyst til at lege med børnene.
  • Der spiller guitar og kan lave sang og musik med børnene.

På vores hjemme side www.aalsgaarde.helsingor.dk kan du læse om, hvem vi er, og hvad vi står for.

Ansøgningsfrist fredag d. 24. nov. Opmærksomhed på at vi laver løbende samtaler og ansættelse.
For yderligere oplysninger kontakt Leder: Pia Lykke Johansson Tlf.: 49 28 43 19

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Vi tager reference og indhenter børne- og straffeattest for den ansøger, vi påtænker at ansætte.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Ålsgårde, Orøvej, 3140 Ålsgårde

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5939408

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet