Søges: Pædagog til 7-årig dreng med autisme - Skab ro og tryghed i hverdagen

Profilbillede
dato

Er du uddannet pædagog og har du kendskab til autisme? Vil du hjælpe en 7-årig dreng med at få ro på i hverdagen? Så læs med her!

Om opgaven

Stillingen er hos en meget sød og stille dreng på 7 år. Han har autisme og en belastningsreaktion og har brug for at have ro og afslapning efter skole.

Opgaven er at hente drengen fra skole og følge ham hjem 3 dage om ugen. Når I kommer hjem hjælper du drengen med at slappe af og lave rolige aktiviteter sammen med ham. Det kan fx være at se en god film, spille et spil eller andre stille aktiviteter.

Om dig 

Du er uddannet pædagog, og har erfaring med at arbejde med børn med særlige behov. Du kan også være ufaglært, hvis du har særlig viden om og erfaring med at arbejde med borgere, der har autisme.

Som menneske er du tålmodig og rolig, og du er god til at skabe trygge og tillidsfulde relationer.  

Arbejdstid

Stillingen er på 9 timer om ugen. Arbejdstiden ligger som følger:

Mandag, tirsdag, torsdag kl. 12.00 – 15.00

Familien er fleksible med dagene, bortset fra tirsdag, der ligger fast.  

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (9-9 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055865

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet